4.24.2007

Nirvana-Half The Man I Used To Be

Lauri on pahane. Ma eeldan, et põhjusega. Ühes eelmises sissekandes ma kirjutasin, et ma tõesti ei mõista kahte inimest. Nüüd on nende nõmikute arv kasvanud kolmeni.
Ja selle auväärt klubi 3. liige on- lubage tutvustada- meile kõigile armas ja kallis lugupeetud Pätris Halapuu. No kurat. Sa muutud tõepoolest juba halenaljakaks. Ja seda sa oledki. Viimane aasta on sinuga olnud suhteliselt konfliktiderohke. Ja huvitav, miks küll? Niih, kõigepealt oli siis see palgaasi. Miks kuradi pärast sa siis ei saanud meile sellest rääkida, salatsesid? Las ma arvan, asi oli su isas, vanemates, nemad ei tahtnud. Kui ma õigesti mäletan, siis seda oled sa ka tunnistanud. No mida veel? Ma tuletan meelde, et me käime siiski KOOLIS veel.Kuidas sa kujutad ette oma edasist elu? Ütlevad ka siis sulle vanemad kuidas käituda ja mida öelda? Ma kahtlen selles. Üldse su suhted õpetajatega, em..miks sa pead pugema neile, kellele rohkem, kellele vähem?
Täna tuli siis uus probleem(minu jaoks) esile. Sina tead meie kooli sisseastumiskatsete tulemusi. And I wonder kuidas. Muidugi ma mõsitan, uudishimu ikkagi. Kellel poleks? Üldse on nõme, et see kuupäev nii kaugel on, sa ju ütlesid ka, et need tabelid on valmis. Viisakusest meie vastu võiks ju need üles visata. Siiski ei. Ja see kuupäev on KÕIGILE. Selle palgaasja juures hämmastas mind see, kuidas sa ütlesid, et ka siis kui su isa poleks koolis, käiks asi läbi tema. Siiski pole kõik ju niimoodi.
Kolmadaks, su ilmatumasuur ego. Mäletad, peale Hugo katseid ütlesid sa Kristinele, „Ah ma loovutan oma kohe sulle, ma olen sees kindlasti” Hah, ma naeran. Sittagi. Kuigi hinded on sul ju korras. Ja veel reaalharu. Njah.. sa mängid sellist pisikest vaikset inimest. Koolis vähemalt. Sa oled tüüpiline ahmaeikuulnudnäinud midagi tüüp. Kuulad pealt, mida teised teevad, kasutad seda ära. Keegi meist pole sind selle 4 aastaga, mis sa meie juures oled olnud, päriselt omaks võtnud. Ja kui sa küsid minu arvamust, siis on asi ikkagi sinus endas.
Ma saan täesti aru miks sa mu peale pahane oled (eeldatavasti). Ma siis julgen asju välja öelda, sulle näkku. Seda sa ei salli, ma tean. Ma olen üldse tähele pannud, et me klassis on selline „parem ei räägi” nn meeleolu. Noja siis on üks töllakas, kes pidevalt märkab asju, mis ei peaks nii olema, on ebaausad. Mina siis.
Ma lihtsalt olen selline, arvestage.

Miinas oleme me Katiga veel varus.
Ja Hugos, oh seda üllatust, olen ma faking varus, kohal number 7. Ma usun, et need 6 siiski kaovad eest.

Just go with the flow. Sa oled tõepoolest väga kallis mulle. Eks näis.

Njah, ma eeldan, et kõik sai öeldud.

*Ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head*
Eriti Sina.


Kirjavigade puhul süüdistage mind.

Tänan tähelepanu eest.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nirvanal pole säänest lugu;)

Noor Pensionär ütles ...

a muide electric six tuleb ka rabakale kuigi neid pole veel välja kuulutatud

siseinfo;)
aga keibaari sõnad tuleb ära õppida:D

laaurii ütles ...

see on neil mingi kaver jah :P
aga üllatavalt hea baiteeveii

Anonüümne ütles ...

see on stõun templ pailots, mitte nirvaana:D
kurt oli surnd juba kui see lugu kirjutati juba...aga hea lugu on küll muidu

laaurii ütles ...

noo..lime andis ta nirvana nime all, ma ka ei tea:D

Kristiina ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.