4.27.2007

mõningad kommentaarid/uudised siis eilsest/tänasest

***************************
Tegelikult tahtsin ma seda öelda, et nüüd läheb alles põnevaks. Me oleme sisuliselt löönud maailma silmis suurele karule munadesse kes taltsalt puuris istub ja uriseb. Aga mul on tunne, et see kuradima karu peagi valla ja nagu me teame on vihane karu äärmselt ohtlik. Ootaks ära pea-karu avalduse, eks siis ole näha mis saab
***************************
Kui me valmis ei ole, on näiteks, ma ütlen näiteks ja teoreetiliselt, umbes ühe tunniga Eesti välismaailmast ära lõigatud ükskõik mis riigi poolt kel selleks vaid soovi on. Vittu me kõik kardame ja põeme, nagu mingid sitturid.. Loomulikult on meil vara asuda ükskõik mislaadi vastuaktsioonidele metslase tasandil, kuid siiski me peame tundma, et oleme eestlased ja hoiame kokku mitte ei sõima ega tänita omade kallal. Üks on rohkem rahvuslane, teine vähem ja kolmas don't give a shit @ all.. Pärast nutame ja halame jälle, et näe saime haiget jälle. Hoiaks me samamoodi kokku kui venkud seda teevad siis tunneksite end eestlastena mitte eesti riigi kodakondsust omavate isikutena.Samuti, ma ei tõstaks kõiki venelasi ühte patta, selekteeriksin neid nii:
1) Venelased ehk normaalsed ehk nö "targad venelased" kes on rahulikult kodus.
2) Venkud ehk Tiblad (suure tähega) - agressiivsed väärastunud mõtlemisega isikud kes ei tea kus riigis ja millistel printsiipidel nad peaksid elama.Et asjad selgeks saada, peame me neid venkusid valgustama mis on õige ja mis on vale ning et meie, eestlased oleme hetkel vägagi pissed off vastasel juhul kusevad nad meie ja meie maa peale samamoodi edasi kui nad alati on teinud.
***************************
Vene parlamendi ülemkoda föderatsiooninõukogu võttis ühehäälselt vastu otsuse pöördumaks president Vladimir Putini poole ettepanekuga suhete katkestamiseks Eestiga.
Föderatsiooninõukogu esimees Sergei Mironov ütles otsust hääletusele pannes, et "aitab surnute mõnitamisest", vahendab BNS Interfaxi teadet.
Tallinna kesklinnast Nõukogude armee monumendi äraviimine on täna hommikul Vene poliitikute poolt juba leidnud laialdast taunimist.
Senaatorid märgivad oma avalduses, et mälestusmärgi demonteerimine ja „surnud sõjameeste üle irvitamine annab tunnistust (eestlaste) väiklasest suhtumisest nii Venemaa venelastesse, kui ka nendesse, kes saatuse tahtel elavad Eestis", vahendab RIAN.
Lisaks hämmastas parlamendi ülemkoja saadikuid Brüsseli vaikiv poos, kes vaatab käed rüpes pealt ELi ja NATOsse kuuluva liikmesmaa häbematut tegevust.
***************************
m ashiit, täna on noniiii faking hea päev olnud. oma kooli D klassi sain.
ja mis põhiline. HUGOS OLEME ME JETTEGA MÕLEMAD SEES:D

ma ei suuda enam eriti selgelt mõelda :D

venelased rahunege maha, kui teile siin ei meeldi, siis minge venemaale ära. aga te ei lähe. sest seal on halvem elu. ja te teate seda. senikaua aga austage eestlasi ja meie vabariigi seadusi.

ja oksana, ma tõestan sulle veel, et su väited on valed

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

vaga huvitav, aitah